Viktiga råd innan badrumsrenoveringen

Tänk igenom planlösningen
Fundera igenom hur ni vill använda badrummet, planera efter hur många personer som ingår i hushållet och om ni kommer att använda badrummet samtidigt. Det du bör börja med vid planering av planlösningen är placeringen av toalettstolen eftersom det är den mest låsta produkten.

Mät upp och skissa
Den tid du lägger ner på planering av ditt nya badrum har du igen flera gånger om. Tänk vilken mardröm att upptäcka att det blev för trångt vid duschen eller att du har placerat toalettstolen på fel ställe när du väl ska börja använda det nya badrummet! Mät och skissa upp ditt badrum som du vill ha det.

Bli inspirerad!
Den bästa starten på ett badrumsprojekt är att samla på sig så mycket inspiration som möjligt. Besök olika leverantörers utställningar, titta i deras kataloger och besök deras webbsidor, läs inredningstidningar och passa på att undersöka hur andra gjort och vilka möjligheter som finns.

Hitta stilen
Du bör tidigt bestämma dig för vilken stil du vill ha och sedan följa den, från början till slut, genom hela projektet. Det resulterar i en snygg helhetsbild och kommer att kännas välplanerat och genomtänkt.

Lys upp badrummet på rätt sätt
Satsa på olika sorters ljuskällor. Fäller du in spotlights i taket med en dimmer finns möjlighet till både mys- och funktionsbelysning.

Naturligtvis kan vi ge er råd och hjälp med planlösningen i samband med renoveringen

Skicka offertförfrågan

Kontakta oss

07 04 56 55 65